понедельник, 25 апреля 2016 г.

ЖИТОМИРСЬКА «ВАТА», або П’ЯТА колона з «ГЕОРГИЕВСКОЙ ЛЕНТОЙ» керує Житомирщиною


 Якщо зайти на сторінку в ОДНОКЛАСНИКАХ (http://ok.ru/profile/530101727243) губернатора Житомирської області – зразу стає видно кому симпатизує ця «ВАТА з георгіївською лєнтой».

2016-04-24 (2)


Невже ми з вами будемо терпіти цю «пяту колону» в серці України. Люди які його призначили мабуть і не знають про корупційне життя губернатора, його скотське відношення до простих людей та  збагачення за рахунок області.

Одразу зазначимо, що із самого початку його призначення – влітку 2014 року, житомиряни обурювалися цим незрозумілим призначенням. Ще б пак, Машковський до губернаторської посади жодного дня не пропрацював на держслужбі, а його молодий вік не додавав йому електоральних бонусів.

Житомир VS Лондон

На відміну від чиновників старої закалки 35-річний Сергій Машковський намагається бути достатньо відкритим. Він не соромиться вказувати у своїй біографії інформацію, що все життя пропрацював в автосалонах. І це при тому, що освіту здобував в тому числі у престижному Лондоні. Невже варто було витратити 6 років навчання у королівській столиці, щоб повернутися в Україну для роботи у житомирських автосалонах? З огляду на це виникають припущення у тому, що або ж він був не надто сумлінним учнем, або ж коледжі, у яких він вчився, мають не надто хорошу репутацію.

Як би там не було, а Лондон не пройшов для Машковського безслідно. Дороге життя та дозвілля стали звичним для українського губернатора і від цих забаганок він не зміг відмовитися навіть у похмурому Житомирі.

Я іду такий увесь в Dolce & Gabbana

При тому, що рівень доходу, який демонструє Машковський у своїх деклараціях, досить скромний -  342 540 гривень за 2015 рік, гардероб його вказує на те, що побалувати себе дорогим вбранням він аж ніяк не гребує. На фото, які викладені на його сторінках у соціальних мережах, видно, що Машковський є прихильником бренду Louis Vuitton. Зокрема, у прохолодну погоду його зігріває кашеміровий шарф з відомим орнаментом у фірмову клітинку. На офіційних сайтах Louis Vuitton можна дізнатися, що шарфи схожої моделі коштують в середньому 300 євро за одиницю. А це, не багато-не мало, майже 8500 гривень за нинішнім курсом. Навіть якщо припустити, що цей шарф він придбав за нижчим курсом у минулі роки, все одно виходить вартість у майже три мінімальні заробітні плати.


Також полюбляє молодий житомирський губернатор і дорогі сорочки. Так, на одному з фото Машковський вдягнений у бренд Paul and Shark. Прихильниками цієї марки взагалі-то зазвичай є заможні особистості, що входять до яхт-клубів, для них він є ознакою гарного смаку. Наскільки відомо, голова Житомирської ОДА не має яхти, та й у Житомирі нема де нею похизуватися, однак плавучий засіб цілком може бути записаний на якогось родича, або взагалі «прописаний» в одній з європейських столиць. Так чи інакше, а сорочка, яку вдягнув Машковський в одному зі своїх закордонних вояжів, коштує щонайменше 145 євро, або більше 4000 грн. Між тим, місячна заробітна плата губернатора дорівнює приблизно 6400 гривень. Тобто виходить, що Сергій Машковський може собі дозволити витратити на одну сорочку 60% своєї зарплати?



Обласний керманич з повним приводом

Як вже зазначалося на початку статті, до губернаторської посади Сергій Машковський все життя пропрацював в автосалонах. Отже, можна зробити висновок, що в машинах він розбирається. І дійсно, в останній декларації Машковського вказано, що його родині належать позашляховик Range Rover Evoque та седан Renault Fluence. Вартість першого, згідно з даними офіційного дилера Land Rover в Україні, починається від 1 млн. 241 тис. гривень. Друга ж машина, на якій вочевидь їздить дружина губернатора – телеведуча Катерина Машковська, у комплектації 2014 року коштує від 460 000 грн. Тобто загальна вартість автопарку родини очільника Житомирської ОДА становить майже 2 млн. грн.



До того ж, на світлинах, які були викладені на сторінці Машковського до призначення губернатором, можна побачити і розкішний мотоцикл Harley Davidson. Відомо, якщо людина не є членом байкер-клубу, то мотоцикл вона собі купляє «для душі», аби теплими літніми вечорами кататися з вітерцем, можливо навіть десь Єлисейськими полями, або ж по Набережній Круазет.


Шкарпетно-цукерочний дисонанс північно-західної провінції

Але повернемося до Житомира. Це місто, окрім музею космонавтики та кондитерської фабрики «Житомирські ласощі» відоме одними з найгірших доріг серед всієї України. Можливо саме тому Машковський пересувається Житомиром на позашляховику, адже тільки на такому авто можна почувати себе у безпеці на житомирських дорогах.

Також, ймовірно, що батьки Сергія Олександровича виховували його на радянських фільмах, де прославлялися житомирські швейні фабрики. Пам’ятаєте фразу «Брюки превращаются….в элегантные шорты», це був показ колекції саме Житомирського будинку мод. Інакше пояснити його тягу до розкішного вбрання посеред нинішнього Житомира, де окрім шкарпеток вже давно нічого не шиють, досить важко.

  

Губернаторський майстер-клас з життя на широку ногу

У декларації Сергія Машковського вказано, що у 2015 році він отримав спадщину у 265 716 тисяч гривень. Так от, вартість однієї автівки нашого героя удвічі більша за цю цифру. А додайте до цього недешевий гардероб, і виходить, що Сергій Машковський при всій його чесності, живе аж ніяк не по доходам. Тому, можемо йому порадити або ж не гратися у показушність, заявляючи дороги автомобілі в декларації, або пояснити простим житомирянам, середня заробітна плата яких становить трохи більше 3000 тисяч гривен, яким чином він може собі дозволити таке життя. І яким чином йому вистачає його доходів на таке недешеве хобі, як подорожі європейськими столицями. Адже про те, що він любить подорожувати, свідчить не один десяток фото з Мережі.



Губернатор - КОРУПЦІОНЕР

Якщо перевірити умови та проведення конкурсу на ремонт та обслуговування автомобілів Служби автомобільних доріг у Житомирській області. Стає видно що конкурс був окозамилюванням – і в ньому виграла тільки одні людина – МАШКОВСЬКИЙ.  


Ну і на останок. Ви знаєте що в самому Житомирі повністю знищено малий бізнес за рахунок МАФів, які начебто передав пан Машковський фірмі «Смачний дім» - але насправді самє Машковький контролює її.  


Вже пора робить висновки та гнати ВАТУ з Житомирщини.

Комментариев нет:

Отправить комментарий